Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

“Kentlerimizin iyi yönlerini öne çıkarmalıyız”

“Kentlerimizin iyi yönlerini öne çıkarmalıyız”

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği’nin (DABB) eğitim semineri Antalya’da başladı

Dogu Akdeniz Belediyeler Birligi’nin (DABB) egitim semineri Antalya’da basladi

“Kentlerimizin iyi yönlerini öne çikarmaliyiz”

Dogu Akdeniz Belediyeler Birligi’nin (DABB) egitim seminerinin açilis konusmasini yapan DABB ve Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, “Kentlerimizin olumlu yönlerini öne çikarmaliyiz” ifadesini kullandi. Belediyeler arasi isbirliginin önemine deginen Baskan Soner Çetin, ortak projeler gelistirme konusunda daha fazla çaba harcayacaklarini kaydetti.

Dogu Akdeniz Belediyeler Birligi’nin (DABB) “Egitim ve Mevzuat Bilgilendirme Toplantisi”  birlige bagli 25 belediye baskaninin katilimi ile Antalya’da basladi.

Egitim seminerinin açilis konusmasini yapan DABB ve Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, “Kentlerimizin iyi ve olumlu yönlerini öne çikarilmaliyiz” ifadesini kullandi. Konusmasinda egitim seminerlerinin önemine deginen Baskan Soner Çetin, “Belediyelerle ilgili mevzuatlarda sik sik degisiklikler oluyor. Bu konuda yeterli bilgiye sahip olmamiz için egitim seminerleri büyük önem tasiyor. Ben her zaman bilginin pesinde oldum. Simdiye kadar çok sayida egitim semineri yaptik. Bundan sonra da egitim seminerleri yapmaya devam edecegiz ve bilgileri paylasacagiz” dedi.

Baskan Soner Çetin, DABB’a bagli belediyeler olarak isbirligini gelistireceklerini ve ortak projeler uygulamaya koyacaklarini ifade ederek, “Isbirligimiz sayesinde kentlerimize ve insanlarimiza daha iyi hizmetler yapacagiz” seklinde konustu.

Baskan Soner Çetin’in açilis konusmasinin ardindan Haci Bayram Veli Üniversitesi Ögretim Üyesi Prof. Dr. Enver Aydogan, “Kisisel ve Kurumsal Gelisim” konusunda katilimcilara bilgi verdi.

3 gün sürecek seminerin bugünkü bölümünde ise “Personel Giderlerinin Yasal Siniri ve Alternatif Finansman Modelleri” ile “Belediye Sirketleri” konularinda uzmanlar tarafindan bilgilendirme yapildi.

Antalya’da gerçeklestirilen seminerde DABB’a bagli 25 belediye baskani ile birlikte meclis üyelerinden olusan yaklasik 120 katilimci yer aldi.

 



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli